Pratite nas i na Instgramu – najlepše fotografije za Vašu inspiraciju.

TELEFON: 061/200-40-50 // ADRESA: Crnotravska 4b, Beograd
RESTORAN ZA SVADBE BEOGRAD > LUX PAKET – 44€

LUX PAKET – 44€

 

OVAJ PAKET UKLJUČUJE

 

  • Dekorativno i klubsko osvetljenje, kao i osobu zaduženu za rasvetu
  • Suvi led i vodeni baloni za prvi ples
  • Vulkani uz mladenačku tortu ili prvi ples
  • Trubače uz mladenačku tortu
  • Binu za bend
  • Uniformisano osoblje prilagođeno događaju: jedan menadžer, jedan konobar za posluživanje 25 osoba, profesionalni koktel barista
  • Mladenački apartman
  • Obezbeđen parking za mladence i goste
  • Hostese za smeštaj gostiju
  • Večera u našem restoranu za prvu godišnjicu braka
  • Elegantni prekrivači za stolove i stolice sa paletom mašni koju vi odaberete u dogovoru sa našom dekoraterkom, dekoracija mladenačkog stola (stolnjak i suknjica), kao i sto za matičara, salvete, brojevi stolova i cvetne aranžmane od sezonskog cveća
  • Frizura i šminka u salonu “Beauty Boom”

 

HRANA: ŠVEDSKI STO

 

PREDJELO

 

  • Pita sa mesom
  • Pita sa sirom
  • Pita sa mileramom i povrćem
  • Pita sa tri vrste pečuraka ( šampinjoni, bukovača, vrganji )
  • Qesadillas sa poiletinom, krem sirom, paprikama i kornišonima
  • Juneći file sa kajanskim biberom u lisnatom testu i estragon senfu
  • Izbor dimljenog mesa ( italianski pršut, kulen, budimska, pečenica, dimljena ćuretina, vret u biberu )
  • Izbor sireva ( trapist, feta u susamu, plavi sir, marinirani Zlatarski sir u maslinovom ulju i mediteranskim zacinima, ementaler)
  • Slani mafini sa šunkom i kačkavaljem
  • Punjene paprika sa mileramom i belim biberim
  • Rolat sa humusom i paprikom
  • Marinirane masline

 

GLAVNO JELO

 

  • SECO DE CORDERO ( bela vešalica sa plavim sirom, krem sosom i indiski orah )
  • MIX SRPSKOG ROŠTILJA ( ćevapi, kobasice, leskovački uštipci, pileći file, rolovana džigerica )
  • LUVR DE PARI ( pileći file u dijon krem sosu, komoračom i crvenim biberom )
  • DIANA ( dinstana junetina u saftu od povrća I majčine dušice )
  • FRANCUSKI GULVGARI ( juneći gulaš sa povrćem, crvenim vinom, gevircom )
  • LAITALIA ( lignje, tikvice, paradajz, ešalot, crveno vino, bosiljak, masline, nana )
  • DRINSKA BAJKA ( dimljeni file pastrmke u salsi od belog vina i bosiljka )
  • IZBOR PEČENJA ( jagnjetina i prasetina )
  • Prilog: Rižoto sa pečurkama, pekarski krompir sa slaninicom

 

SALATE

  • Vitaminska salata ( crveni kupus, šargarepa, celer, puterica, rukola, maslinovo ulje, limunov sok )
  • Šopska salata ( paradajz, krastavac, paprika, feta sir, maslinovo ulje )
  • Engleska ( šunka, mix zelenih salata, kuvana jaja, dressing od aromatičnog majoneza )
  • Šefova salata ( piletina, kari, rukola, čeri, lola rosa, soja sos )
  • Morska salata ( morski plodovi, mix povrća, kapar )
  • Caprese salata ( mozzarella, paradajz, pesto genovese )

 

Desert:

– Mladenačka torta ( 100 grama po osobi )

– Voćna korpa

– Čokoladna fontana

 

NAPOMENA – IZBOR GLAVNIH JELA 5 OD 8

 

HRANA: SET MENI

 

PREDJELO

 

  • Pita sa mesom
  • Pita sa sirom
  • Pita sa mileramom i povrćem
  • Pita sa tri vrste pečuraka ( šampinjoni, bukovača, vrganji )
  • Qesadillas sa piletinom, krem sirom, paprikama i kornišonima
  • Juneći file sa kajanskim biberom u lisnatom testu i estragon senfu
  • Izbor dimljenog mesa ( italianski pršut, kulen, budimska, pečenica, dimljena ćuretina, vret u biberu )
  • Izbor sireva ( trapist, feta u susamu, plavi sir, marinirani Zlatarski sir u maslinovom ulju i mediteranskim začinima, ementaler)
  • Slani mafini sa šunkom i kačkavaljem
  • Tarator salata ( krastavac, mileram, mirođija, beli luk )

 

Supa \ čorba ( jedna po izboru ): Teleća ragu čorba, pileća krem čorba, riblja čorba, potaž od lisičarki

 

GLAVNO JELO

 

  • SECO DE CORDERO ( bela vešalica sa plavim sirom, krem sosom i indiski orah )
  • MIX SRPSKOG ROŠTILJA ( ćevapi, kobasice, leskovački uštipci, pileći file, rolovana džigerica )
  • LUVR DE PARI ( pileći file u dijon krem sosu, komoračom i crvenim biberom )
  • SOSINA ŠERPA ( dinstana junetina u saftu od povrća I majčine dušice )
  • FRANCUSKI GULVGARI ( juneći gulaš sa povrćem, crvenim vinom, gevircom )
  • LAITALIA ( lignje, tikvice, paradajz, ešalot, crveno vino, bosiljak, masline, nana )
  • DRINSKA BAJKA ( dimljeni file pastrmke u salsi od belog vina i bosiljka )
  • IZBOR PEČENJA ( jagnjetina i prasetina )
  • Prilog: Rižoto sa pečurkama, pekarski krompir sa slaninicom

 

Salate: Vitaminska salata i Grčka salata

 

Desert:

– Mladenačka torta ( 100 grama po osobi ),

– Voćna korpa

– Čokoladna fontana

 

NAPOMENA – IZBOR GLAVNIH JELA 5 OD 8

 

PIĆE

 

Topli napitci: Čaj, Espresso, Nes café

Mineralna voda: Vrnjci gazirana, Vrnjci negazirana

Negazirani sokovi: Jabuka, Breskva, Juce, Borovnica, Ananas

Bezalkoholna gazirana pića: Coca Cola, Coca Cola Zero, Fanta, Bitter Lemon, Tonic Water, Sprite

Energetsko piće: Ultra Energy

Pivo: Nikšićko svetlo, tamno i Stella Artois ( točeno )

Vodka: Skyy, Filandija

Whiskey: Grant’s , Johnnie Walker Red Label, Jameson, Jack Daniel’s

Rakija: Divlja kruška, Šljivovica stara tri godine, Kajsija, Medovača, Dunja

Bitter i vermouth: Pelinkovac, Vermouth, Beefeater gin, Vinjak, Baileys, Tequila, Liker od čokolade, Campari

Vina:

– Kovačević Chardonnay,

– Kovačević Aurelius,

– Kovačević Rosetto ( Srbija )

– Planeta belo vino,

– Planeta crveno vino,

– Planeta Rosse vino ( Italy )

Kokteli: Pina Colada, Sex On The Beach, Margarita,Mai Tai, Long Island Ice Tea, Mellon Bal, Long Beach Ice Tea, Orgasam, La Bomba, White Russian

PROSECCO UZ SVADBENU TORTU