Pratite nas i na Instgramu – najlepše fotografije za Vašu inspiraciju.

TELEFON: 061/200-40-50 // ADRESA: Crnotravska 4b, Beograd
RESTORAN ZA SVADBE BEOGRAD > SER GILLES PAKET – 48€

SER GILLES PAKET – 48€

 

 

OVAJ PAKET UKLJUČUJE

 

  • Dekorativno i klubsko osvetljenje, kao i osobu zaduženu za rasvetu
  • Suvi led i vodeni baloni za prvi ples
  • Vulkani uz mladenačku tortu ili prvi ples
  • Trubače uz mladenačku tortu
  • Binu za bend
  • Uniformisano osoblje prilagođeno događaju: jedan menadžer, jedan konobar za posluživanje 25 osoba, profesionalni koktel barista
  • Mladenački apartman
  • Obezbeđen parking za mladence i goste
  • Hostese za smeštaj gostiju
  • Večera u našem restoranu za prvu godišnjicu braka
  • Elegantni prekrivači za stolove i stolice sa paletom mašni koju vi odaberete u dogovoru sa našom dekoraterkom, dekoracija mladenačkog stola (stolnjak i suknjica), kao i sto za matičara, salvete, brojevi stolova i cvetne aranžmane od sezonskog cveća i dekoraciju mladenačkog auta
  • Frizura i šminka u salonu “Beauty Boom”

 

HRANA: ŠVEDSKI STO

 

PREDJELO

 

  • Pita sa mesom
  • Pita sa mileramom i povrćem
  • Pita sa tri vrste pečuraka ( šampinjoni, bukovača, vrganji )
  • Qesadillas sa piletinom, krem sirom, paprikama i kornišonima
  • Juneći file sa kajanskim biberom u lisnatom testu i estragon senfu
  • Izbor dimljenog mesa ( njeguška pršuta, kulen, budimska, pečenica, dimljena ćuretina, dimljeni vrat, goveđi pršut )
  • Izbor sireva ( trapist, feta u susamu, plavi sir, marinirani zlatarski sir u maslinovom ulju i mediteranskim začinima, edamer, kajmak, ementaler, bri)
  • Slani mafini sa šunkom i kačkavaljem
  • Domaćinska proja sa čvarcima
  • Pikantna paprika u pavlaci
  • Marinirane pečurke ( beli luk, peršun, sirće, maslinovo ulje )
  • Prebranac sa crvenom paprikom
  • Šešir od praške šunke, francuske salate i badema

 

GLAVNO JELO

 

  • SECO DE CORDERO ( bela vešalica sa plavim sirom, krem sosom i indiski orah )
  • MIX SRPSKOG ROŠTILJA ( ćevapi, kobasice, leskovački uštipci, pileći file, rolovana džigerica )
  • IMPERIAL ( pileći file u sosu od kačkavalja i pršute )
  • NAIS ( špikovana svinjetina u sosu od slaninice, pečuraka i paprike )
  • KIE LARGE ( juneći ribić, povrće, neutralna pavlaka, kajmak, začini )
  • SAČ ( jagnjetina sa celerom, šargarepom i kajmakom )
  • ALAS ( kotleti šarana na dunavski način )
  • GRAVLAX ( filet lososa na skandinavski način, sotirano povrće, oyster souce )
  • IZBOR PEČENJA ( jagnjetina i prasetina )
  • Prilog: Grilovano povrće, pekarski krompir sa slaninicom

 

Salate:

  • Parma salata ( italianski pršut, kruška, parmezan, rukola, iceberg, modena dresing )
  • Šumareva salata ( šampinjoni, lisičarke, puterica, med, maslinovo ulje )
  • Grčka salata ( paradajz, krastavac, feta, masline, ešalot, oregano, maslinovo ulje )
  • Zdrava salata ( celer, jabuka, med, orasi, mileram )
  • Bajkalska salata ( marinirana pastrmka, ešalot, bareni krompir, sirće )
  • Šefova salata ( piletina, kari, rukola, čeri, lola rosa, soja sos )

 

Desert:

– Mladenačka torta ( 120 grama po osobi )

– Voćna korpa

– Čokoladna Fontana

– Cheesecake

 

NAPOMENA – IZBOR GLAVNIH JELA 6 OD 9

 

 

HRANA: SET MENI

 

PREDJELO

 

  • Pita sa mesom
  • Pita sa mileramom i povrćem
  • Pita sa tri vrste pečuraka ( šampinjoni, bukovača, vrganji )
  • Qesadillas sa piletinom, krem sirom, paprikama i kornišonima
  • Juneći file sa kajanskim biberom u lisnatom testu i estragon senfu
  • Izbor dimljenog mesa ( njeguška pršuta, kulen, budimska, pečenica, dimljena ćuretina, dimljeni vrat, govedji pršut )
  • Izbor sireva ( trapist, feta u susamu, plavi sir, marinirani zlatarski sir u maslinovom ulju i mediteranskim začinima, edamer, kajmak, ementaler, bri)
  • Slani mafini sa šunkom i kačkavaljem
  • Domaćinska proja sa čvarcima
  • Waldorf salata ( celer, zelene jabuke, orasi, kisela pavlaka )
  • Marinirane pečurke ( beli luk, peršun, sirće, maslinovo ulje )

 

Supa \ čorba ( jedna po izboru ): Teleća ragu čorba, pileća krem čorba, riblja čorba, potaz od lisičarki

 

GLAVNO JELO
  • SECO DE CORDERO ( bela vešalica sa plavim sirom, krem sosom i indiski orah )
  • MIX SRPSKOG ROŠTILJA ( ćevapi, kobasice, leskovački uštipci, pileći file, rolovana džigerica )
  • IMPERIAL ( pileći file u sosu od kačkavalja i pršute )
  • NAIS ( špikovana svinjetina u sosu od slaninice, pečuraka i paprike )
  • KIE LARGE ( juneći ribić, povrće, neutralna pavlaka, kajmak, začini )
  • SAČ ( jagnjetina sa celerom, šargarepom i kajmakom )
  • ALAS ( kotleti šarana na dunavski način )
  • GRAVLAX ( filet lososa na skandinavski način, sotirano povrće, oyster souce )
  • IZBOR PEČENJA ( jagnjetina i prasetina )
  • Prilog: Grilovano povrće, pekarski krompir sa slaninicom

 

Salate:

  • Zdrava salata
  • Grčka salata

 

Desert:

– Mladenačka torta ( 120 grama po osobi )

– Voćna korpa

– Čokoladna Fontana

– Cheesecake

 

NAPOMENA – IZBOR GLAVNIH JELA 6 OD 9

 

PIĆE:

 

Topli napitci: Čaj, Espresso, Nes cafe

Mineralna voda: Vrnjci gazirana, Vrnjci negazirana

Negazirani sokovi: Jabuka, Breskva, Juce, Borovnica, Ananas

Bezalkoholna gazirana pića: Coca Cola, Coca Cola Zero, Fanta, Bitter Lemon, Tonic Water, Sprite

Energetsko piće: Ultra Energy

Pivo: Nikšićko svetlo, tamno, Stella Artois, Hoegaarden ( točeno )

Vodka: Skyy, Filandija

Whiskey: Grant’s, Johnnie Walker Red Label, Jameson, Jack Daniel’s

Rakija: Divlja kruška, Šljivovica stara tri godine, Kajsija, Medovača, Dunja

Bitter i vermouth: Pelinkovac, Vermouth, Beefeater gin, Vinjak, Baileys, Tequila, Liker od čokolade, Campari, Jagermeister

Vina:

– Kovačević Chardonnay 0.75,

– Kovačević Aurelius 0.75,

– Kovačević Rosetto 0.75 ( Srbija )

– Radovanović Chardonnay 0.75,

– Radovanović Cabernet 0.75,

– Radovanović Rose 0.75 (Srbija )

– Planeta belo vino,

– Planeta crvrno vino,

– Planeta Rosse vino ( Italy )

Kokteli: Pina Colada, Sex On The Beach, Margarita, Mai Tai, Long Island Ice Tea, Mellon Bal, Long Beach Ice Tea, Orgasam, La Bomba, White Russian

 

MOËT & CHANDON ZA MLADENCE UZ SVADBENU TORTU

PROSECCO ZA SVE OSTALE GOSTE UZ SVADBENU TORTU